• Post category:Nyheder
()

Indsend dine billeder til silkehønse-kalenderen 2023!

I år gentager jeg succesen fra de tidligere år, og laver en silkehønse-kalender til næste år. Du kan nu indsende dine billeder til silkehønse-kalenderen 2023. Måske kommer et eller flere af dine billeder med i kalenderen!

Indtil videre har du indtil d. 30. september 2022 til at indsende dine billeder til mig. Herefter vil jeg gå i gang med at designe kalenderen, og du vil senere få oplyst om et eller flere af dine billeder, er kommet med i kalenderen.

Silkehønse-kalenderen

Silkehønse-kalenderen kan bestilles hjem, så du får den inden jul 2022. Så er den klar til at hænge op efter nytår.

Der er også mange der bruger den som en god julegaveide.

Herunder ser du 2022 kalenderen fra September måned. Kalenderen er lavet i lækkert kraftigt papir med en glasfuld overflade, der får billederne til at komme til live. Den fylder ca. A3 størrelse når den er klappet ud.

Selvom jeg for længst er gået over til at bruge digitale kalendre på min smartphone, har jeg selv en silkehønse-kalender hængende over mit spisebord i køkken, og jeg har super meget glæde af billederne hver dag, når jeg sidder og spiser!

Se også vores udvalgte vejledninger her:

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...