()

Ih hvor tiden går hurtigt!

De to sorte kyllinger, der kom ud af de rugeæg jeg var i Sønderjylland for at hente, er nu også rykket udenfor. Da der er mangel på plads, har de fået en murerbalje som hus, og det ser de ud til at være ganske tilfredse med. 🙂

De er nu lidt over 6 uger gamle.

Hvis du ikke har læst de forrige posts, så kan du læse dem her: “Mit første avlsprojekt”“Ti rugeæg hentet i Jylland”“Så starter anden omgang udrugning i rugemaskine”“Lysning af æg”, “Lysning af æg (18. dagen)” og “De sorte kyllinger er kommet”.

Jeg er spændt på, hvor mange jeg ender med at få fra avleren Sille. Glæder mig rigtig meget. 😀

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Skriv et svar