()

En lille ny!

Vores guldfarvede høne besluttede sig for, at lægge sig skruk for ca. en lille månedstid siden. Der var 13 æg fra vores flok, men vores nuværende haner er ikke så gode til at befrugte, så jeg regnede ikke med noget. Men så da jeg skulle tage hønen af reden for, at sætte hende tilbage til flokken, kom der en lille kylling frem!

Den høne her, har aldrig prøvet at være mor før, så det er dejligt at se.

Jeg er spændt på, om det er en dværgkylling, da jeg synes den ser meget lille ud, og jeg har ikke haft dværgkyllinger før, så hvem ved…

Vi krydser fingre for, at den over lever. 🙂

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Skriv et svar