()

Rigtig avl?

Jeg har tidligere kun brugt mine dejlige havehøns til at avle på, og det er jo på ingen måde ren avl, så dette er mit første avlsprojekt.

De forskellige farver har altid interesseret mig meget. Det kunne være spændende, hvis jeg kunne få nogle sorte Silkehøns uden skæg i stor race. Dem kunne jeg så avle på, og lave forskellige projekter for, at få andre farver frem. Jeg vil bl.a. gerne have Dalmatiner, Blå og Perlegrå, og det mindes jeg, at jeg kan få ved at starte med en sort og en hvid. Der er lang vej, men det er et virkeligt spændende koncept med avlen, og jeg glæder mig til at få indsigt i den verden!

På nuværende tidspunkt er der en avler i Jylland som hedder Sille, der er i gang med, at samle rugeæg til mig. Det var svært at finde nogen, der havde sorte Silkehøns uden skæg i stor race, som tilmed var rene i avlen. Men det lykkedes heldigvis, og jeg ser meget frem til, at hente nogle rugeæg hos hende.

Så er det bare at dykke næsen ned i læsestoffet, men vent nu lidt… Vi skal også lige have styr på den nye silkehave. Ellers har vi jo ikke noget sted til alle disse dejlige kyllinger. Der er endnu et projekt i kan følge med i her på sitet…

spændingen stiger. Rugeæg

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Sille

    Det bliver så spændende at følge dig og dit projekt.

Skriv et svar