()

Så kom dagen, hvor jeg kunne hente ti rugeæg

Som jeg tidligere har nævnt i mit indlæg “mit første avlsprojekt”, så har jeg fået en sød avler ved navn Sille til at “producere” nogle rugeæg til mig. De er af sorte silkehøns i stor race, og den ene er med skæg og den anden er uden. Jeg skulle gerne få nogle kyllinger med og nogle uden skæg ud af disse æg. Det bliver super spændende!

Jeg har i dag været i Sønderjylland og hente de 10 rugeæg hos Sille. Så nu bliver det spændende at se, hvor mange der bliver ud af dem, og hvor mange der kommer med og uden skæg. Og så var der lige en lille ting mere… Eller rettere sagt tre små ting mere 😛 For jeg købte også lige tre små søde silkekyllinger med hjem. De er så søde 🙂

Silkehaven. silkekyllinger

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Skriv et svar