()

Projekt Silkely - Det må blive en ommer!

Som du kan læse her i vores dagbog, så er vi for alvor gået i gang med at bygge Silkehavens stolthed, nemlig vores store 4 i 1 hønsehus til nuværende og kommende silkehøns. Vi har valgt at kalde hønsehuset for Silkely. 😀 

Udover et gennemtænkt byggeri, har vi også valgt at kigge nærmere på mange forskellige idéer til smart og praktisk inventar. Hvis du gerne vil læse mere om detaljerne bag projektet – kan du gøre det her.

Herunder kan du se og læse mere om, hvad vi har lavet i dag.

Projekt Silkely. Silkehavens fine hønsehus

Siden sidst:

Her på billedet kan du se, hvad det sidste vi lavede var. Det var altså sådan, det så ud inden, vi fik lavet “dagens arbejde”. Vi fik sat de sidste to hønselemme op samt startet op på legetårnet, der skal laves om til kyllinge-/hønsehus.

Dagens arbejde:

I dag fik vi skåret de fire frontplader til de store hønsehuslåger. Det var egentlig det sidste vi manglede for at færdiggøre lågerne, på nær vindueshuller og vinduer, men vi blev enige om at lave lågerne om. Vi laver de nye låger efter frontpladerne, vi nu har skåret ud. På den måde kan vi få det til at passe meget mere præcist. Samtidig laver vi dem i noget mindre rammetræ, da de første vi lavede, blev meget tunge og dybe.

Derudover har vi lavet videre på legetårnet. Der er isoleret i det, der bliver ydervæg og låge. Samtidig er pladerne monteret, og den nye beboer kan nu flytte ind. 😉

Vejret var fint.

Vi brugte sammenlagt ca. tre timer ud over alm. arbejdstid.

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Skriv et svar