()

Projekt Silkely - Ændelig byggevejr igen!

Som du kan læse her i vores dagbog, så er vi for alvor gået i gang med at bygge Silkehavens stolthed, nemlig vores store 4 i 1 hønsehus til nuværende og kommende silkehøns. Vi har valgt at kalde hønsehuset for Silkely. 😀 

Udover et gennemtænkt byggeri, har vi også valgt at kigge nærmere på mange forskellige idéer til smart og praktisk inventar. Hvis du gerne vil læse mere om detaljerne bag projektet – kan du gøre det her.

Herunder kan du se og læse mere om, hvad vi har lavet i dag.

Projekt Silkely. Silkehavens fine hønsehus

Siden sidst:

Her på billedet kan du se, hvad det sidste vi lavede var. Det var altså sådan, det så ud inden, vi fik lavet “dagens arbejde”. Vi fik skåret frontpladerne til lågerne, samt lavet det første rum nogenlunde færdigt i tårnet.

Dagens arbejde:

De sidste weekender har ikke været godt byggevejr. Vi havde derfor heller ikke regnet med at vejret blev til at bygge hønsehus i dag, men det skulle altså vise sig, at blive ok vejr til det. 🙂

Vi fik lavet alle de store hønselåger færdige, med isolering nye rammer og plader. De blev samlet og der blev skåret huller til vinduer. Derudover fik vi malet dem og begge gavle. Den ene langside var malet af flere omgange, og nogle af pladerne var lysere end de andre, så de har også fået en tur i dag.

Hængslerne skal være hvide, og de er også blevet malet, i alt ca. 4 gange. Hele huset skal males min. én gang til og hængslerne skal også males flere gange endnu.

I dag har vi været i gang i ca. 7 ½ time, to mand.

Vejret har holdt mest tørt trods modsigende vejrudsigter og truende grå skyer. 

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Skriv et svar