()

Projekt Silkely - Et projekt ad gangen... Hmm!

Som du kan læse her i vores dagbog, så er vi for alvor gået i gang med at bygge Silkehavens stolthed, nemlig vores store 4 i 1 hønsehus til nuværende og kommende silkehøns. Vi har valgt at kalde hønsehuset for Silkely. 😀 

Udover et gennemtænkt byggeri, har vi også valgt at kigge nærmere på mange forskellige idéer til smart og praktisk inventar. Hvis du gerne vil læse mere om detaljerne bag projektet – kan du gøre det her.

Herunder kan du se og læse mere om, hvad vi har lavet i dag.

Projekt Silkely. Silkehavens fine hønsehus

Siden sidst:

Her på billedet kan du se, hvad det sidste vi lavede var. Det var altså sådan, det så ud inden, vi fik lavet “dagens arbejde”. Vi fik sat de to hønselemme op samt lavet og monteret én siddepind sidste gang.

Dagens arbejde:

I dag fik vi tid til at lave lidt småting, og det viste sig at være noget lidt andet end først beregnet…

Vi fik monteret de sidste to hønselemme og sat lås på, og så skete der den lille ting, at én af vores høns lagde sig skruk i én af vores nye udendørs redekasser. Derfor følte jeg mig nu nødsaget til, at finde et sted til hende, hvor hun kan fortsætte med at ruge i sin kasse, men indendørs, i fred for ræven osv. 

Vi har sideløbende med projekt Silkely haft i tankerne, at vi ville ombygge min søns legestativ til hønse-/kyllingehus nu da han ikke bruger det mere, så nu blev der taget hul på dette projekt også. Desuden har vi en del rester af materialerne, som vi er færdige med på Silkely, så hvorfor ikke bruge det vi kan på at ombygge legetårnet. 🙂

Vi fik lavet skelet til gulv og låge, skåret plade til gulv og de tre sider.

der er brugt ca. 10 timer, én mand i dag.

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Skriv et svar