0
(0)

Projekt Tårn

I disse vinter/efterårsdage (pga. vejret), er det hyggeligt at sidde inde og reflektere over de kommende projekter. 🙂

Her ser du, hvordan Projekt tårn ser ud på nuværende tidspunkt.

Det er et tårn der en gang var del af et legestativ, som jeg har planer om at lave om til en del af et hønsehus. Man kan lige så godt bruge det til noget fornuftigt i stedet for at smide det ud – og så elsker jeg en god udfordring! 😉

Min søn fandt på navnet “Silketårnet” og det synes jeg er et rigtig godt navn, så det kommer nok til at hænge ved.

Projekt Tårn

Planer for Silketårnet

Her på billedet kan du se Silketårnet, som jeg tænker det kunne se ud i fremtiden.

Ja, jeg ved det godt. Du tænker nok hold da op!

Her er mine tanker om det:
Selve tårnet bliver en slags lejlighedskompleks, hvor 1. – 3. sal vil være “lejligheder” og stueetagen bliver en del af en gård. På den måde kan jeg bruge det til nogle af de ting jeg mangler pt. Det er bla. tanken, at jeg midlertidigt kan have haner, hvis nødvendigt, i 1. og 2. sals “lejligheder”, hvor de kommer til at have et lille hus og en lille åben del. På 3. sal vil jeg lave en “penthouselejlighed”, som skal huse min blandede flok, der skal gå ned af en stor trappeopgang på siden. Det er tanken, at de skal gå frit i haven mellem alle gårdene fra de andre huse.

Dertil bygger vi nogle huse på siderne. disse huse skal have tage, der kan lukkes op. Derudover skal husene opdeles med en løs plade, så de kan fungere som to. Der skal være en låge til en hævet gård, tiltænkt til kyllinger. Derudover skal der være en lem, så der også er mulighed for at større kyllinger kan komme ned i gårdene under huset.

Der kommer til at være tre huse der kan deles op, og tre tilhørende gårde (både oppe og nede).

Er det et godt indlæg?

Klik på et hjerte for at rate indlægget!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Antal stemmer: 0

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Vi er kede af, at du ikke var tilfreds med indholdet.

Lad os gøre indholdet bedre!

Fortæl os hvordan vi kan gøre indholdet bedre!

Skriv et svar