()

Projekt Minily

I disse meget våde dage sker der ikke så meget med hønsehusbyggeriet i det hele taget, med de sidste par dage har det været klart i vejret. Det har gjort at jeg har fået lidt forårskriller. Jeg fik derfor lyst til at tegne mine idéer til, hvordan vores nyeste anskaffelse, Minily, kunne se ud.

Her ser du, hvordan Minily ca. ser ud på nuværende tidspunkt.

Jeg har dog nogle flere modifikationer, jeg gerne vil have lavet til det, inden der flytter høns ind i løbet af året. 

Projekt Minily
Tegning af Minily

Planer for Minily

Her på billedet kan du se Minily som jeg tænker det kunne se ud i fremtiden.

Jeg har tilføjet et halvtag over indgangslågerne og sat et hegn op mellem dem, så deres udgangsparti bliver separeret. Derudover er der sat et lille pyntehegn op på platformen, så de ikke hopper ud derfra.

Ud over dette har jeg tilføjet et vindue i lågerne på siden, samt en ventilationsrist i gavlene.

Jeg tænker også, at jeg vil give mine hønsehuse numre, da det kan hjælpe med at identificere dem, når man taler om dem. (og så er det også ret sødt) 😛

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Skriv et svar