()

Projekt Silkely - Lidt småt der skal gøres...

Som du kan læse her i vores dagbog, så er vi for alvor gået i gang med at bygge Silkehavens stolthed, nemlig vores store 4 i 1 hønsehus til nuværende og kommende silkehøns. Vi har valgt at kalde hønsehuset for Silkely. 😀 

Udover et gennemtænkt byggeri, har vi også valgt at kigge nærmere på mange forskellige idéer til smart og praktisk inventar. Hvis du gerne vil læse mere om detaljerne bag projektet – kan du gøre det her.

Herunder kan du se og læse mere om, hvad vi har lavet i dag.

Projekt Silkely. Silkehavens fine hønsehus

Siden sidst:

Her på billedet kan du se, hvad det sidste vi lavede var. Det var altså sådan, det så ud inden, vi fik lavet “dagens arbejde”. Sidst fik vi monteret nogle af træstubbene til sandbadet samt lavet trådlågen til gård 1 færdig.

Dagens arbejde:

I dag gav jeg kyllingehuset en tur med en ny grøn transparent træbeskyttelse, som jeg har købt til vores nyeste hønsehus.

Derudover fik jeg monteret nye og større skudrigler på de store låger ind til huset på Silkely, samt tilpasset den sektion af det lille hegn der skal sidde på altanen i gård 2.

Jeg fik også plantet den Zebragræs som jeg fik i fødselsdagsgave. Den har jeg sat i den ene hønsehave.

Jeg brugte ca. 3 timer i dag inkl. at købe træbeskyttelse.

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Skriv et svar