()

De tre små nye silkekyllinger

Her vil jeg vise dig de tre små silkekyllinger som jeg købte i Jylland i går.

Der er en rød med skæg i stor race, og så er der to der enten er gule med skæg eller hvide med specielle fjer. De er så søde og små. Jeg mener de er fra den 14. marts.

Silkehaven. Silkekyllinger tre uger gamle

Kyllingerne fra første kuld

De søde silkekyllinger fra første kuld har nu rundet tre en halv uge, og de kunne ikke være i deres kasse mere. Så nu har de fået et større rum i vores kyllingehus. De er altså kommet udenfor, men har dog stadig brug for deres kyllingemor, til at varme sig på nogle uger endnu.

Du kan følge dem i mine tidligere posts her.

Avlsprojekt med æg fra sorte Silkehøns

Som du måske har læst i mit indlæg “Ti rugeæg hentet i Jylland”, har jeg i går været i Sønderjylland hos en avler der hedder Sille og hente ti rugeæg. Det er rugeæg fra sorte Silkehøns som er renavlet sort. Det var også her, jeg købte de tre kyllinger, jeg har skrevet om ovenfor.

Nu glæder jeg mig til at få dem i maskinen og se, hvad de bliver til. 🙂

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Skriv et svar