()

De tre kyllinger fra Jylland

Jeg synes det er tid til at følge op på de tre kyllinger, jeg købte i Jylland, da jeg var afsted for at hente rugeæg fra sorte silkehøns.

De er nu ca. 4½ uger gamle. Herunder til venstre kan du se dem, da jeg fik dem hjem, i midten hvor de er ca. 3 uger gamle og til højre, hvor de er ca 4 uger. 

Du kan se, hvad jeg skrev i det første indlæg med dem her. Jeg skrev bl.a. noget om, hvad farve de har. Vi vidste nemlig ikke om de to gule kyllinger blev gule eller hvide, men det ved vi nu. De har nemlig fået gule vingefjer – så det er altså to gule. 😉 Den sidste er rød. Det er fint avlede kyllinger som dog er sorteret fra, da de bl.a. har nogle fodfejl. Men flotte det bliver de! 😀

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Skriv et svar