0
(0)

Andet kuld kyllinger 2020

Så kom det andet kuld kyllinger 2020.

Det var lidt en overraskelse (og så alligevel ikke, da jeg jo godt var klar over at hønen lå på æg), men pludselig en dag, da jeg skulle åbne for kuld 1 fra sidste år, hørte jeg en skinger pippelyd fra huset. Ganske rigtigt! Der var en kylling. Herefter kom der tre mere de kommende dage, og hver gang tog jeg dem med ind under varmelampen, da det ikke var optimalt at hønerne havde kyllinger i det hus de var i.

Du kan læse mere om kuldet her.

Hvis du er interesseret i at se, hvordan jeg udruger kyllinger, kan du se det under vejledninger.

Er det et godt indlæg?

Klik på et hjerte for at rate indlægget!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Antal stemmer: 0

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Vi er kede af, at du ikke var tilfreds med indholdet.

Lad os gøre indholdet bedre!

Fortæl os hvordan vi kan gøre indholdet bedre!

Skriv et svar