()

Projekt Silkely - Huset er snart helt færdigt!

Som du kan læse her i vores dagbog, så er vi for alvor gået i gang med at bygge Silkehavens stolthed, nemlig vores store 4 i 1 hønsehus til nuværende og kommende silkehøns. Vi har valgt at kalde hønsehuset for Silkely. 😀 

Udover et gennemtænkt byggeri, har vi også valgt at kigge nærmere på mange forskellige idéer til smart og praktisk inventar. Hvis du gerne vil læse mere om detaljerne bag projektet – kan du gøre det her.

Herunder kan du se og læse mere om, hvad vi har lavet i dag.

Projekt Silkely. Silkehavens fine hønsehus

Siden sidst:

Her på billedet kan du se, hvad det sidste vi lavede var. Det var altså sådan, det så ud inden, vi fik lavet “dagens arbejde”. Jeg fik malet sternbrædder til gavlene og monteret dem, samt skåret dem til langsiderne til og monteret dem.

Dagens arbejde:

I dag  fik vi malet og monteret sternbrædderne på langsiderne, og vi kom i gang med den første gård, som du kan se på billederne her. 😀

Vi fik som det første monteret remmen på siden af huset. Den skal have en lille hældning, så vandet kan løbe af taget. Derefter fik vi sat hjørnestolperne op, lagt remmene på hen over dem, og samlet dem med huset. Så gik vi i gang med at sætte de resterende stolper op under remmene. 

Vi blev næsten færdig med stolperne i den første gård. 🙂

Vejret var godt men ret blæsende.

I dag var vi i gang i ca. 7 timer to mand.

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Skriv et svar