()

Projekt Silkely - Så starter vi for alvor!

Som du kan læse her i vores dagbog, så er vi for alvor gået i gang med at bygge Silkehavens stolthed, nemlig vores store 4 i 1 hønsehus til nuværende og kommende silkehøns. Vi har valgt at kalde hønsehuset for Silkely. 😀 

Udover et gennemtænkt byggeri, har vi også valgt at kigge nærmere på mange forskellige idéer til smart og praktisk inventar. Hvis du gerne vil læse mere om detaljerne bag projektet – kan du gøre det her.

Herunder kan du se og læse mere om, hvad vi har lavet i dag.

Projekt Silkely. Silkehavens fine hønsehus

Opstart og område:

Vi startede faktisk på huset sidste år, men nåede ikke så langt, og kan derfor starte op på et allerede påbegyndt arbejde.

Her ses det område, hvor hønsehuset (Silkely) skal ligge. Sidste år satte vi hegnet op og plantede en hel række smukke trefarvede syrener langs med, da det er temmelig blæsende her i det åbne land. Det skulle gerne ende med at blive endnu kønnere end 3D-tegningen ovenover.

Dagens arbejde:

Udgangspunktet i dag var et træskelet med hjørnestolper, hvor to af sidernes skelet er opbygget. Enderne er fire store huller, hvor lågerne skal monteres. Gulvet, der er hævet over jorden, var kun en ramme, og her skulle der i dag købes og sættes nogle tværgående 45×45 mm lægter i. På den måde kan gulvpladerne også holde til at mennesker kravler ind i huset.

Her kan du se nogle billeder fra dagens arbejde.

Vi har i dag kun brugt ca. en halv dag for én mand, da vi også havde andre gøremål, men fra i morgen er det os begge der klør på!

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Skriv et svar