()

Projekt Silkely - Så er vi der snart!

Som du kan læse her i vores dagbog, så er vi for alvor gået i gang med at bygge Silkehavens stolthed, nemlig vores store 4 i 1 hønsehus til nuværende og kommende silkehøns. Vi har valgt at kalde hønsehuset for Silkely. 😀 

Udover et gennemtænkt byggeri, har vi også valgt at kigge nærmere på mange forskellige idéer til smart og praktisk inventar. Hvis du gerne vil læse mere om detaljerne bag projektet – kan du gøre det her.

Herunder kan du se og læse mere om, hvad vi har lavet i dag.

Projekt Silkely. Silkehavens fine hønsehus

Siden sidst:

Her på billedet kan du se, hvad det sidste vi lavede var. Det var altså sådan, det så ud inden, vi fik lavet “dagens arbejde”. Sidst fik vi lavet sandbadet i gård 1 færdig og fyldt sandblandingen i. Derudover fik vi malet og monteret den første del af det lille hegn der går ned langs hønsetrappen i gård 2.

Dagens arbejde:

I dag fik vi malet og monteret det sidste af rækværket til hønsestigen i gård 2.

Derudover blev rammen til trådlågen i gård 2 lavet, justeret, monteret og skråstiveren også. Det blev malet, der kom net på og det blev også malet. Til sidst blev der sat en krog på. TADA! Så kan hønsene faktisk flytte ind, for nu mangler vi kun sandbaddet. 😛

Nå men udover alt dette fik vi sat det nye hønsehus “Minily” op på nogle fliser. Puha, det er tungt 😛 Vi fik malet bunden, skilt taget ad så vi kunne komme til nede i det, og afmonteret skillevæggen, der efter min mening vendte den forkerte vej. Vi fik isoleret det og genbrugt den plade der før var brugt til skillevæg, denne gang som bagvæg.

Alt i alt en effektiv dag 🙂

Vi brugte ca. 6 timer to mand.

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Skriv et svar