()

Projekt Silkely - Så blev det sidste dag i ferien!

Som du kan læse her i vores dagbog, så er vi for alvor gået i gang med at bygge Silkehavens stolthed, nemlig vores store 4 i 1 hønsehus til nuværende og kommende silkehøns. Vi har valgt at kalde hønsehuset for Silkely. 😀 

Udover et gennemtænkt byggeri, har vi også valgt at kigge nærmere på mange forskellige idéer til smart og praktisk inventar. Hvis du gerne vil læse mere om detaljerne bag projektet – kan du gøre det her.

Herunder kan du se og læse mere om, hvad vi har lavet i dag.

Projekt Silkely. Silkehavens fine hønsehus

Siden sidst:

Her på billedet kan du se, hvad det sidste vi lavede i går var. Vi fik skåret og monteret de sidste sporplader til gavlene, samt skåret og monteret inderplader på lågerne. Vi fik også isoleret lågerne.

Dagens arbejde:

I dag havde vi desværre mange andre ting vi skulle, så der var ikke tid til at lave noget på hønsehuset i dag. Til gengæld fik jeg lige netop tid til at give vores nyslebne bænk en omgang af det sorte transparente træbeskyttelse, som vi også har givet hønsehuset. Det er en bænk vi har fået af mine forældre, der ikke længere magter at slibe og male den. Den har jeg gået og slebet ind i mellem, når der var et hul, hvor jeg ikke kunne lave noget på hønsehuset.

Her kan du se nogle billeder af bænken. Min tanke er, at den skal have en plads i Silkehaven, så man kan sidde og nyde hønsene.

Bænken har fået én omgang træbeskyttelse i morges. Den skal i hvert fald have én omgang mere.

Det var så den sidste dag i vores ferie, og vi blev næsten færdige med huset. Nu må vi se, hvor meget vi kan finde tid til hen ad vejen og i weekenderne. Vi følger selvfølgelig op undervejs. 😉

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Skriv et svar