()

Projekt Silkely - En masse finish!

Som du kan læse her i vores dagbog, så er vi for alvor gået i gang med at bygge Silkehavens stolthed, nemlig vores store 4 i 1 hønsehus til nuværende og kommende silkehøns. Vi har valgt at kalde hønsehuset for Silkely. 😀 

Udover et gennemtænkt byggeri, har vi også valgt at kigge nærmere på mange forskellige idéer til smart og praktisk inventar. Hvis du gerne vil læse mere om detaljerne bag projektet – kan du gøre det her.

Herunder kan du se og læse mere om, hvad vi har lavet i dag.

Projekt Silkely. Silkehavens fine hønsehus

Siden sidst:

Her på billedet kan du se, hvad det sidste vi lavede var. Det var altså sådan, det så ud inden, vi fik lavet “dagens arbejde”. Vi fik opsat de tre ud af fire vinduer, og lavet lidt finish på tårnet.

Dagens arbejde:

Da vejret desværre var dårligt fik vi i går, skåret trekantslister ud af forskallingsbrædder til indvendigt i hønsehusene.

I dag fik vi justeret de sidste to bunde op, og sat det sidste vindue i lågen. Derudover fik vi sat lister op bag hønselemmene samt en trekantsliste i bunden som overgang fra gulvet til hullet. Vi fik også malet kanterne og listerne, samt lemmenes bagsider.

I dag har vi været i gang i ca. 6  timer, to mand.

Vejret var virkelig skønt i dag! 🙂

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Skriv et svar