()

Projekt Silkely - Lækkert hegn!

Som du kan læse her i vores dagbog, så er vi for alvor gået i gang med at bygge Silkehavens stolthed, nemlig vores store 4 i 1 hønsehus til nuværende og kommende silkehøns. Vi har valgt at kalde hønsehuset for Silkely. 😀 

Udover et gennemtænkt byggeri, har vi også valgt at kigge nærmere på mange forskellige idéer til smart og praktisk inventar. Hvis du gerne vil læse mere om detaljerne bag projektet – kan du gøre det her.

Herunder kan du se og læse mere om, hvad vi har lavet i dag.

Projekt Silkely. Silkehavens fine hønsehus

Siden sidst:

Her på billedet kan du se, hvad det sidste vi lavede var. Det var altså sådan, det så ud inden, vi fik lavet “dagens arbejde”. Sidst fik vi lavet hegnet på den ene altan samt rammen til den første trådlåge.

Dagens arbejde:

I dag fik jeg sat hengnet op langs den ene hønsetrappe. Jeg startede med at sætte de lange rafter op, der skulle fungere som pæle. Jeg fik savet dem til i bunden, så de flugter med lægten på hønsetrappen. Derefter monterede jeg de to tværgående pinde på det første stykke. Nu vurderede jeg hvor mange rafter jeg ville have på det stykke, og satte rafterne på én ad gangen ved hele tiden at montere én i midten af stykket.

Jeg synes det blev super godt! 😀 😀

Det det var gjort, var det tid til en slutrengøring af gården. Uhh, jeg kan næsten ikke vente til der kommer høns i! Det vare ikke længe nu… 😛

Jeg brugte ca. 3 timer på det hele.

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Skriv et svar