()

Så kom kuld nr. 5 til verdenen

De 5 små kyllinger komt il verdenen i slutningen af september måned. Du kan også læse om dem her.

Faktisk kom der i alt 7, men de første to døde med nogle dages mellemrum.
Jeg tror det var fordi det var to høner fra kuld 1 i år der fik dem.
Jeg kan ikke huske, jeg har oplevet at nogle af mine andre silkekyllinger har været så hurtige til at få deres egne kyllinger… Så jeg tror simpelthen de har været for uerfarene mødre. Derudover kom kyllingerne også ud over for lang tid. De klækkede fra d. 18. til d. 24. september, så det er jo heller ikke til at finde ud af.

Jeg valgte derfor at flytte de 5 silkekyllinger væk fra deres mødre og placere dem indenfor under varmelampe. På den måde følte jeg mig mere sikker på, at de ville overleve. Og det har de gjort 🙂

De første to kyllinger der kom (og senere døde) var almindelige mørke silkekyllinger. Derefter kom der tre mørke til, hvoraf de to af dem var nøgenhalsede (Showgirls). Til sidst kom der to perlegrå nøgenhalsede silkekyllinger.

De to perlegrå nøgenhalsede var og er jeg meget begejstret for. 😀 Dem havde jeg ikke regnet med at se i den farve. De tre mørke er også dejlige, men dem har jeg en masse af i den farve. Derfor har jeg valgt at sætte dem til salg. Du kan se mere om dem på siden “Salg af silkehøns”

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Skriv et svar