()

Eksperiment: bakke med korn

Dag 3 - 12

Her ses bakken hen over dagene. Du kan se hvad der sker dag for dag.

Det bliver vandet ca. 2 om dagen.

Men det er tydeligt at se på billederne, at det aldrig bliver helt grønt. Det tror jeg er fordi, jeg ikke vander det nok. Det skulle helst vandes 2-3 gange om dagen, og så er det også placeringen. Den skulle stå et skyggefuldt sted eller i en bygning. Derudover må det være meget vigtig, at den står lige, for som det tydeligt ses her, så har den stået skråt, og man kan se, hvor der har stået mest vand.

Er det et godt indlæg?

Giv indlægget 5 hjerter ved KUN at klikke på det 5. hjerte!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer:

Kom nu! Hvad med at give mit indlæg nogle hjerter?

Da du synes vores indhold var godt...

Så følg os på de sociale medier!

Ikke helt tilfreds med indholdet?

Så lad mig gøre det bedre!

Fortæl mig hvad der kan gøres bedre...

Skriv et svar